Kikockázva látszik igazán, mekkora gól ez

2017.09.26. 10:12

Elég sokat foglalkoztunk a férfi kézilabda Bajnokok Ligája második fordulójával, a veszprémiek presztízsmeccsével a Flensburg ellen, Nagy László és Kentin Mahé váratlan összjátékával.

Olvasóink szerint Nagy gyakorta kéri el a labdát az ellenféltől egy kis fogdosásra, mások azt mondták, hogy az ujjára több vax ragadt, mint kellett volna, és attól szabadult meg, és a legjobb eszköze ennek a labda volt.

A meccsen 8 gólos Nagy egyébként bekerült a forduló csapatába, aminek irányítója természetesen az a Lékai Máté, aki meg sem állt 9 gólig. Lékai 18 góllal a második a góllövőlistán, ami kitűnő teljesítmény.

A forduló legszebb gólját Luc Abalo lőtte, a fehérorosz Meskov Breszt kapujába. (A Veszprém következő riválisa épp ez a csapat lesz idegenben.)

A lassításban lehet igazán rekonstruálni, mi is történt pontosan.

Hihetetlen, milyen az olimpiai bajnok szélső sebessége, mert kiszúrható, amikor Omeyer megfogja a labdát, akkor indul el. Amikor Sagosen passzol, akkor pedig már a sarokban van, és onnan varázsolja be a labdát. És nagyon figyelni kell a lábára, ne lépjen a vonalra. No meg a labdára, hogy egyáltalán megfogja.

A visszajátszás választ ad rá, nem lép be, mert addigra már elengedi a labdát. Mijatovic kapus talán még most sem hiszi, hogy onnan gólt kapott, mivel ő a sarokban állt, amikor a szélsőhöz került a labda.