Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elszakadt a veszprémi átlövő Achillesze

2017.12.11. 12:48

Elszakadt az Achilles-ína William Accambray-nek, a kézilabda NB I.-ben címvédő Telekom Veszprém francia átlövőjének, így hosszú ideig nem számíthat rá a Bajnokok Ligájában is szereplő együttes.

A válogatott balátlövőnek a Grundfos Tatabánya elleni, idegenbeli bajnoki mérkőzés hajrájában tapadt le a bal lába. A veszprémiek honlapja szerint a sportolót a meccsről a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházba szállították, hétfő reggel pedig Montpellier-be repült, ahol hamarosan megoperálják.

"Játékosunkra hosszú, több hónapos kihagyás vár" - olvasható a handballveszprem.hu-n. A beszámoló arra is kitér, hogy az orvosok majd csak a műtét után, illetve a rehabilitáció előrehaladtával tudnak pontosabb előrejelzést adni Accambaray visszatérésének várható időpontjáról. De fél évnél sokkal előbb az ilyesmi nem szokott meggyógyulni.

A vasárnap esti mérkőzést a Veszprém három góllal nyerte meg, így száz százalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát, melyen a Tatabánya a negyedik. (MTI/Index)