Nagy László: Az első félidőben volt egy kisebb ámokfutásunk

2017.01.13. 20:38

A magyar válogatott Nagy László bokasérülés miatt dőlt ki a németek elleni első meccsről a kézilabda-világbajnokságon, a 27-23-as vereség után értékelte a meccset. 

"Az első félidő vége felé volt egy kisebb ámokfutásunk, amikor a németek el tudtak lépni tőlünk, de pozitívum, hogy abszolút vissza tudtunk jönni a meccsbe, és szorossá tudtuk tenni.  Nehéz volt feltörni a védelmüket, de a második félidőben már többször sikerült, és fel tudtunk jönni. Akkor már a védekezésünk is egész jó volt" - mondta.

"Amit hiányoltam - és biztos vagyok benne, hogy ez a videóelemzésen is látszani fog -, hogy többet kellett volna futnunk a második félidőben. Visszatérő jelenség, hogy lassítjuk a játékot, inkább a biztosra megyünk és a felállt fal elleni játékot erőltetjük" - idézi az MTI. 

Nagy László bokája a magyarok első csoportmeccsén, az első félidő közepén megrándult, ezért a folytatásban nem is tudott játszani, és egyelőre további szereplése is kérdéses. Nem lehetett pontosan látni, mi történt, de kifordult a bokája. A helyszínen lehetett látni egy olyan fotót, amelyen az látszik, egy német lábára lép, és utána jön a rossz mozdulat. Ő maga sem emlékezett pontosan arra, mi történt.  

"Meglátjuk, az orvosi vizsgálat mit mutat. Minden vágyam, hogy Horvátország ellen is pályára lépjek, de meg kell várni, hogy a következő 24 órában mi történik a bokámmal. Ha javul az állapota, természetesen szeretnék a csapat segítségére lenni"