Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nagy László csapata elfogyott, a Fradival edz

2018.01.09. 09:11

A Veszprém kiváló kézilabdázója, Nagy László pár hónapja visszavonult a válogatottól, így nem tagja a horvátországi Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott keretnek, amelyben hat csapattársa is szerepel.

Gyakorlatilag kiürült a Veszprém öltözője, hiszen a keret idegenlégiósainak zöme is az Eb-re készül válogatottjával, így Nagy Lászlónak csapatot kellett keresni erre az időre. Így esett a választás a Ferencvárosra. Hétfőn, kedden és csütörtökön a délelőtti erőnléti és a délutáni labdás edzéseken vesz részt Horváth Attila vezetőedző irányítása alatt.

Nagy László testvére, Nagy Levente a Fradi kapusa, így kézenfekvő volt, hogy a világklasszis a zöld-fehér klubhoz fordult, hogy tréningezhessen. Veszprémben jelenleg nincsenek edzések, így a Népliget a cél, írta a Fradi.hu