Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kézi-Eb: a szlovénok meggondolták magukat, játszanak

2018.01.17. 17:19

Nem váltja be fenyegetését és nem utazik haza a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságról a szlovén válogatott, írja az MTI.

Gorn Cvijic, a szlovén szövetség titkára korábban elmondta, tisztában vannak vele, hogy milyen következményekkel járna a jövőre nézve, ha visszalépnének az Eb-től. Erre végül nem kerül sor, a válogatott folytatja a szereplést, és szerda este pályára lép Montenegró ellen Zágrábban.

Szlovénia a címvédő Németország elleni mérkőzésen történtek miatt fontolgatta, hogy az utolsó csoportmeccse előtt hazautazik a horvátországi tornáról. A szlovénok Blaz Janc hat másodperccel a vége előtt szerzett találatával 25-24-re vezettek, ám miközben már ünnepeltek, megakadályozták a németek középkezdését. Emiatt a bírók - tízperces videózás után – kiállították a vétkes szlovént, hétméterest ítéltek, amelyet Tobias Reichmann bedobott, így egyenlített Németország.

A szlovénok óvtak, majd az elutasítás után fellebbeztek, de ezután sem változtatták meg a 25-25-ös végeredményt.

Szlovénia a németek elleni döntetlen előtt 25-24-re kikapott Macedóniától.