Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Új szinten a zsiványság a kézilabdában

2018.01.19. 19:10 Módosítva: 2018-01-19 19:23:51

A szerb szélső, Darko Djukics nem volt a szerbek meghatározó embere eddig a kézilabda Európa-bajnokságon, a norvégoknak azonban négy gólt is lőtt.

Volt egy olyan, ami ritkán látható, hiszen a középkezdésnél a norvég beálló, Myrhol hátrafelé passzol, Johannesen elől azonban elhalássza a labdát a szélről berobbanva.

A norvégok azt reklamálták – van is némi igazuk –, hogy Djukics nem adta meg a kötelező három métert, a lassításból viszont az is szembetűnő, hogy Myrholtól több mint három méterre van, csak nagy lendülettel fut.

A meccset a norvégok nyerték 32-27-re, a második félidőben már kissé visszavettek a tempóból a csapatok. 7 perc után ugyanis 7-7 volt, ami rekordközeli.

Az Eb hátralévő meccseit a SportTv közvetíti, így pénteken 18.15-től kiderül, mire mennek a minket verő csehek a németekkel szemben. A szlovénok Dániával mérkőznek 20.30-tól.