Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kézi-BL: Görbicz felső sarkos lövése az öt legszebb gól között

2018.03.12. 14:51

A hétvégén a női kézilabda-Bajnokok Ligájában az utolsó fordulót rendezték a középdöntőben. A Győri Audi-ETO KC elsőként, a Ferencváros harmadikként lépett tovább a negyeddöntőbe. Mindkét csapatból kerültek be játékosok a forduló legjobbjai közé.

A legszebb öt gól közé bekerült Görbicz Anita találata is. A győri játékos balszélsőként lőtte ki a bal felső sarkot. Az európai szövetség a negyedik legszebb gólnak látta Görbicz lövését.

A kapusoknál Kiss Éva és Kari Aalvik Grimsbö is (mindkettő Győr) is bekerült a védéseivel a top 5-be.  Kiss a ljubljanai beállós lövését fogta bravúrral, míg Grimsbö a levegőben spárgázott egy átlövésnél. A harmadik és az első helyre sorolták őket. A védések itt láthatóak.

Az EHF minden héten megválasztja a BL három sztárját is. A győri Stine Bredal Oftedal most a Ljubljanának lőtt 11 góljával került be legjobbak közé.