Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A kézisek panenkájával bohócot csinált a kapusból

2018.04.23. 15:40

Az EHF-kupa negyeddöntőjében, a Chambéry Savoie–Frisch Auf Göppingen-meccsen a házigazda csapat játékosa, Fahrudin Melicé volt a legszebb mozdulat. A montenegrói játékos a németek kapusát verte át nagyon egy hetesnél.

Melic a második félidő hajrájában, fontos pillanatban talált be. A kapus nagy bombát várt, rá is mozdult egy lövőcselre, ekkor Melic már el is eresztette labdát, egy lassú alápörgetéssel talált be a felső léc alá. Ezzel a góllal jöttek fel a franciák három gólra, pedig nyolcgólos hátrányban is voltak korábban.

A meccsen a németek domináltak de a Chambéry jól hajrázott, csak 30-27-re kapott ki. A francia klub legjobbja, Melic volt, hat góllal – háromból három hetest lőtt be – zárt a meccsen, és ezzel esélyt adott maguknak a visszavágóra.

A montenegrói játékos korábban a PSG-ben is szerepelt, de a kevés játéklehetőség miatt inkább egy kisebb klubhoz igazolt.

(A trükkös gólt először a 24.hu-n láttuk.)