Hogy szétesik a Vardar, pluszmotiváció is

2018.05.02. 15:26

Szerda délután párokba rendezték a kézilabda Bajnokok Ligája állva maradó négy csapatát. Három francia és a macedón címvédő, Vardar Szkopje jutott a kölni fináléba.

Íme a két elődöntő:

  • PSG-Nantes
  • Montpellier-Vardar

Az Szpress hírszolgálat pedig fel is hívta a Vardar kapusát, Sterbik Árpádot.

"Tartottam attól, hogy már a döntőbe jutásért a világ legjobban összerakott klubcsapatával kell megmérkőznünk, viszonylagos szerencsénknek mondhatjuk, hogy a PSG a másik párba került. Amúgy én a Nantes-ot nem nevezném a kölni négyes leggyengébb csapatának, mert a fejlődésük robbanásszerű, a spanyolos játékstílusuk pedig egyre tökéletesebb" - mondta a 38 éves vajdasági kapus.

Hozzátette, nincs egyértelmű esélyese a döntőnek, részint, mert a franciák sikerre éhesek, de az ő harcosságuk is félelmetes lehet az ellenfeleknek.

"Van viszont egy plusz motiváció a mi oldalunkon. Velem együtt még öt játékos hagyja el a fedélzetet Szkopjéban, és új klubot szolgál majd az edzőnk, Raúl González is. A búcsú úgy lenne mindannyiunk számára igazán szép, ha 2017 után idén is a Vardar Szkopje nyerné a Bajnokok Ligáját. Erre viszont ma még nem fogadnék" - mondta a jövőre már Veszprémbe visszatérő kapus.