Szilvia
5 °C
16 °C

Hogy szétesik a Vardar, pluszmotiváció is

2018.05.02. 15:26

Szerda délután párokba rendezték a kézilabda Bajnokok Ligája állva maradó négy csapatát. Három francia és a macedón címvédő, Vardar Szkopje jutott a kölni fináléba.

Íme a két elődöntő:

  • PSG-Nantes
  • Montpellier-Vardar

Az Szpress hírszolgálat pedig fel is hívta a Vardar kapusát, Sterbik Árpádot.

"Tartottam attól, hogy már a döntőbe jutásért a világ legjobban összerakott klubcsapatával kell megmérkőznünk, viszonylagos szerencsénknek mondhatjuk, hogy a PSG a másik párba került. Amúgy én a Nantes-ot nem nevezném a kölni négyes leggyengébb csapatának, mert a fejlődésük robbanásszerű, a spanyolos játékstílusuk pedig egyre tökéletesebb" - mondta a 38 éves vajdasági kapus.

Hozzátette, nincs egyértelmű esélyese a döntőnek, részint, mert a franciák sikerre éhesek, de az ő harcosságuk is félelmetes lehet az ellenfeleknek.

"Van viszont egy plusz motiváció a mi oldalunkon. Velem együtt még öt játékos hagyja el a fedélzetet Szkopjéban, és új klubot szolgál majd az edzőnk, Raúl González is. A búcsú úgy lenne mindannyiunk számára igazán szép, ha 2017 után idén is a Vardar Szkopje nyerné a Bajnokok Ligáját. Erre viszont ma még nem fogadnék" - mondta a jövőre már Veszprémbe visszatérő kapus.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?