Mészáros jobbkeze lett a Veszprém vezérigazgatója

2018.05.09. 16:15

Még szorosabbra fűzte az eddig sem laza kapcsolatát a Telekom Veszprémmel Mészáros Lőrinc, kiderült ugyanis, hogy bizalmasa, Csík Zoltán lesz a klub új vezérigazgatója – értesült a Válasz.hu.

Csík Zoltánról utoljára április közepén volt szó, mikor nem tisztázott okokból távozott az Echo Tv igazgatóságából, akkor a 24.hu-nak azt nyilatkozta, hogy:

A célfeladatot ellátó emberek oda mennek, ahová küldik őket. Olyan szolgálatteljesítők mint a katonák. Ahol feladat van, oda küldenek.

Úgy néz ki, már a távozásakor megvolt a következő feladat, a Válasz.hu ugyanis a cégbíróságon frissen iktatott dokumentumokból azt olvasta ki, hogy a veszprémi klubot menedzselő Veszprém Handball Team Zrt. április 16-i rendkívüli közgyűlésén kinevezte vezérigazgatónak az addig a részvénytársaság felügyelőbizottságát erősítő Csík Zoltánt, az addig irányító Sevinger Zsolt pedig cégvezetőként folytatja a munkát.

Mészáros Lőrinc és a Telekom Veszprém viszonya persze nem újkeletű dolog, Mészáros hivatalosan tavaly júliusban vette át a hatalmat a klubnál a Duna Aszfalt révén, de az biztos, hogy ezzel a Veszprém még közelebb került a magyar gazdasági csodához.