Árpád
-2 °C
4 °C

Mészáros jobbkeze lett a Veszprém vezérigazgatója

2018.05.09. 16:15

Még szorosabbra fűzte az eddig sem laza kapcsolatát a Telekom Veszprémmel Mészáros Lőrinc, kiderült ugyanis, hogy bizalmasa, Csík Zoltán lesz a klub új vezérigazgatója – értesült a Válasz.hu.

Csík Zoltánról utoljára április közepén volt szó, mikor nem tisztázott okokból távozott az Echo Tv igazgatóságából, akkor a 24.hu-nak azt nyilatkozta, hogy:

A célfeladatot ellátó emberek oda mennek, ahová küldik őket. Olyan szolgálatteljesítők mint a katonák. Ahol feladat van, oda küldenek.

Úgy néz ki, már a távozásakor megvolt a következő feladat, a Válasz.hu ugyanis a cégbíróságon frissen iktatott dokumentumokból azt olvasta ki, hogy a veszprémi klubot menedzselő Veszprém Handball Team Zrt. április 16-i rendkívüli közgyűlésén kinevezte vezérigazgatónak az addig a részvénytársaság felügyelőbizottságát erősítő Csík Zoltánt, az addig irányító Sevinger Zsolt pedig cégvezetőként folytatja a munkát.

Mészáros Lőrinc és a Telekom Veszprém viszonya persze nem újkeletű dolog, Mészáros hivatalosan tavaly júliusban vette át a hatalmat a klubnál a Duna Aszfalt révén, de az biztos, hogy ezzel a Veszprém még közelebb került a magyar gazdasági csodához.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?