Olivér
4 °C
8 °C

Óriási fordulat, a Fradi letaszíthatja a Győrt

2018.05.20. 18:51

A női kézilabda magyar bajnokságban az a furcsa helyzet állt elő, miután a Győr két góllal verte a Ferencvárost május másodikán, az egymás elleni eredményük nem dönthet semmiről.

Ezért a vasárnap délutáni fordulóban is kiemelten fontossá vált, hogy a két sztárcsapat közül melyik, hogyan hozza a mérkőzését. 

A Győr 47-33-ra nyert Budaörsön - a brazil Amorim nem volt a csapatban -, az utolsó pillanatokban is kapott egy gólt, és jól látható, a védekezése nem volt egyáltalán kemény. 

A Ferencváros 46-19-ra nyert Kecskeméten. Elek Gábor mélységesen csalódott volt még a múlt héten, amikor a Békéscsabát nem sikerült kellő mértékben verni. Most nem lehet panasza.

Kivált, mert a tabellán most a Győr elé kerültek.

  • A Fradi gólkülönbsége 273
  • míg a Győré 267 pillanatnyilag.

Az utolsó fordulóban a Fradi a Vácot fogadja, a Győr a Békéscsabát. Amint látható, a győrieknek hattal több góllal kell megvernie utolsó fordulóbeli riválisát szerdán (május 23.), mint a Fradinak a Vácot. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?