Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vranjes marad a Veszprém edzője a sikertelen szezon után is

2018.05.23. 08:54

Nincs edzőkérdés a Telekom Veszprémnél, a következő idényben is Ljubomir Vranjes irányítja a legsikeresebb magyar férfi kézilabdacsapatot, írja az MTI.

A klubvezetők úgy döntöttek, hogy a nyáron átalakuló keretet továbbra is a svéd szakvezető irányítja – közölte az Echo TV honlapján.

A vasárnap véget ért idényben a csapat megnyerte a Magyar Kupát,a bajnokságot 11 év után először nem nyerte meg, csak második lett, a Bajnokok Ligájától pedig a rájátszás első körében búcsúzott, vagyis a szezon előtt kitűzött céloknak csak a töredékét érte el.

Az eredményekkel Vranjes és a klubvezetés sem elégedett, így a jövőben a hibák kijavítása a legfontosabb feladat. Az edző vállalja a felelősséget, ugyanakkor pozitívan látja a folytatást.

„Egy hullámvasút volt az egész szezon, de vállalom érte a felelősséget, és azon leszek, hogy jövőre ott legyünk a BL négyes döntőjében, és visszaszerezzük a magyar bajnoki címet. Az új igazolásokkal erősebb és jobb csapat leszünk" – nyilatkozta a vezetőedző, akinek még két évig érvényes a szerződése.