Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pár hete már átéltük ugyanezt, hogy egy gólon múlt

D  CB20180523008
2018.05.24. 10:21

„Nem tudom, van-e még egy másik bajnokság a világon, amelyikben két pontot veszítve ne lett volna bajnok egy csapat. Büszkeség, hogy a világ legjobb csapata ellen sokáig, az utolsó percig, az utolsó lövésig versenyben tudtunk lenni. Így veszíteni viszont borzasztó érzés” - foglalta össze a klub honlapján érzékletesen Elek Gábor, a Ferencváros kéziseinek edzője, mi történt az utolsó fordulóban.

A Ferencváros 42-24-re nyert az utolsó fordulóban, ez éppen egy góllal volt kevesebb, mint ami az aranyhoz kellett volna. 

Nem feltétlen az utolsó fordulón múlt az első hely, mert a Fradi nemcsak a Vác ellen támadott a bajnoki aranyért, hanem Győrben is.

Ha akkor az utolsó támadást sikerrel fejezik be, és csak egy góllal kapnak ki, akkor az egymás elleni eredménnyel ők a jobbak, és teljesen mindegy a gólkülönbség a bajnokság hátralévő részében.

„Győrben egyszer már átéltük ugyanezt. És most megint. Volt még esélyünk, és megint egy gólon múlt. Nagyon nehéz ilyenkor bármit mondani, élet-halál volt az utolsó perc is. Nagyon sajnáljuk, hogy a szurkolóink kitartó biztatását nem tudtuk aranyéremmel meghálálni” - ezek már a kapus, Bíró Blanka szavai.

Szucsánszki Zita is a szurkolókról beszélt, az a Fradi lényege szerinte, hogy nem csinálták meg, mégsem mentek haza a csarnokból.

Az irányító szülni szeretne, így a következő szezont biztosan kihagyja, utána pedig majd kiderül, hogy vissza tud-e térni erre a szintre.

„Az utolsó három percben már tudtuk, mi a másik meccs eredménye, így még fájóbb” - összegzett.

A 19 éves Háfra Noémi öt gólt lőtt, az utolsó támadásnál azzal bízta meg az edző, hogy lőjön, meg is tette, de nem sikerült.

(Borítókép:  A ferencvárosi Kovacsics Anikó, Szucsánszki Zita és Szekeres Klára (b-j) a női kézilabda NB I záró fordulójában játszott FTC-Rail Cargo Hungaria - GVM Europe-Vác mérkőzés végén az Elek Gyula Arénában 2018. május 23-án. - f otó: Czagány Balázs / MTI)