Aliz
6 °C
14 °C

Az ügyvezető eltávolítása után lemondott az érdi kéziklub vezetősége

2018.07.01. 09:48

Lemondott az érdi női kézilabda klub vezetősége, mert ügyvezető igazgatójukat a város közgyűlése indoklás nélkül hívta vissza, olvasható a klub honlapján közzétett levélben.

A levél szerint Szántó Erzsébet Gizellát T. Mészáros András polgármester javaslatára hívták vissza pénteken. A visszaahívás után a klub hat másik munkatársa, köztük Tekauer Norbert elnök is úgy döntött, hogy nem folytatják így a munkát.

Azt írják: „Az indoklás nélküli „visszahívás intézménye” diktatúrákban és banánköztársaságokban gyakorlat! Reményeink szerint szeretett hazánk, Magyarország nem tartozik egyik kategóriába sem! Az ilyen típusú eljárás a mi értékrendünknek nem megfelelő és lelkiismeretünkkel nem összeegyeztethető! Ezért úgy döntöttünk, hogy egyet nem értésünknek hangot adva sorsközösséget vállalunk ügyvezetőnkkel!"

Az Érd NK az idei bajnokságban a Győri Audi ETO KC és a Ferencváros mögött a harmadik helyen végzett, a Magyar Kupában ezüstérmes lett.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?