Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Budapesten lesz otthon a Veszprém kézicsapata

2018.07.28. 08:58

Sajtóbeszélgetést tartott pénteken a Telekom Veszprém kézilabda csapata, amelyen Éles József ügyvezető igazgató beszélt a klub terveiről. Elsőként azt említett, hogy egy hároméves terv válik valóra azzal, hogy a másodosztályban szereplő második csapat célja az NB I.-be kerülés, így a következő idénytől már két első osztályú csapata lehet a városnak.

Éles úgy fogalmazott, hogy az első keretből kimaradó, de tehetséges és fiatal játékosokkal erősítik meg a keretet, akik ezzel bőven kapnak játéklehetőséget. A két csapat szakmailag együttműködik, de anyagilag továbbra is független marad egymástól.

A beszélgetésen szóba került a Veszprém Aréna bővítése is, amit már másfél éve terveznek. Az ideiglenes megoldáson még dolgoznak, de nagy valószínűséggel a csapat Budapesten játssza majd a BL-meccseit és a rangadókat. Arénában 2022-ben már a férfi kézilabda Európa-bajnokság meccseit játsszák majd.

Az együttes Hollandiában kezdte a felkészülést az új idényre. Augusztus 23-ig több felkészülési meccset is játszanak, majd utána Strasbourgba utaznak egy nagy nemzetközi tornára.