Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ettől a Sterbik-védéstől ugrott talpra az EHF riportere

2018.09.17. 09:30

A Telekom Veszprém a nyáron visszaszerezte egykori kapusát, Sterbik Árpádot. A 38 éves vajdasági kapus a spanyolokkal világbajnok lett 2013-ban, idén pedig Európa-bajnok.

A magyar csapat egyik legjobbja volt a lengyel Kielce elleni Bajnokok Ligája-meccsen, fontos helyzetekben hárított, úgy tűnik, hogy a beilleszkedéssel nem lesz gondja.

Az egyik nagy bravúrját a sorozatot kiíró EHF is kiemelte, rögtön a videó elején látható.

  

Sőt, a Sport1-en közvetítő Petur András azt is elárulta, hogy a meccset közvetítő riporter talpra ugrott ennél a helyzetnél. Ujjongása beszűrődött a közvetítésbe is.

Pedig látszólag semmit sem csinált, a nagy lendülettel érkező Lijewski lényegében ziccert lő, Sterbik lába pedig mágnesként vonzza magához a labdát. Akármennyire is tűnik mackósnak a mozgása, még mindig rendkívül gyors, és úgy olvassa a játékot, mint senki más, nem ritkán egy alsó sarokba tartó lövésnél már ott ül abban a sarokba, ahová a labda tart.