Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megalázva hagyta el Érdet a franciák klasszisa

2018.09.22. 16:38

Mariama Signaté kétszeres világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó ellentmondásos körülmények között távozott az Érd HC női csapatától - közölte az MTI.

A 149-szeres francia válogatott balátlövő szombaton a közösségi oldalán hozta nyilvánosságra, hogy szerződést bontott a klubbal.

"A nyári szünet utáni visszatérés után sajnos olyan dolgok történtek a klubban, amelyek számomra érthetetlenek és elfogadhatatlanok. Láthatóvá vált, hogy a klubtól az évek alatt megszokott gondoskodás, odafigyelés, pontosság sajnos átváltott gondatlanságba, nemtörődömségbe és figyelmetlenségbe" - írta.

Signaté játékengedélyét nem váltották ki, így a bajnoki mérkőzéseken nem szerepelhetett, ráadásul magyarázatot, indoklást, hivatalos értesítést nem kapott ennek okairól.

Mariama Signaté (jobb oldalt)
Mariama Signaté (jobb oldalt)
Fotó: p_minjo / Twitter

"Kaptam helyette megaláztatást, és olyan edzésprogramot, amit ha végigcsinálok, akkor egészen biztosan soha többet nem tudok nem csak kézilabdázni, de lehet, hogy még járni sem" - tette hozzá a 33 éves játékos.

A balátlövő úgy érzi, az elmúlt négy idény során Érden nyújtott teljesítményével is rászolgált a becsületes, egyenes eljárásra, amennyiben nem tartanak igényt a játékára, illetve elárulta, valószínűleg ez pályafutásának utolsó idénye.

Az érdi klub közlemény megerősítette, hogy Signaté kezdeményezte szerződése felbontását. A klub szerint a játékos sajnos nem tudott NB I-es szintre alkalmas versenyállapotba kerülni.