Bűzbombát tettek egy norvég kézicsapat öltözőjébe

2018.10.08. 10:03 Módosítva: 2018.10.08. 10:28

A norvég ÖIF Arendal kézilabdacsapata panaszt nyújt be az Európai Kézilabda Szövetségnél, mert török ellenfele elég gusztustalan módszerekkel okozott zavart a hétvégén a Challenge-kupában.

A norvégok a Selka Eskisehirrel játszottak, de már a meccs előtt megnehezítették a dolgukat. Amikor az utolsó taktikai megbeszélésre mentek, zárva találták az öltözőjüket. Később meglett a kulcs, de nem volt benne sok öröm, a norvégok szerint bűzbombát helyeztek el az öltözőben, több játékos és vezető is hányingert kapott.

111
Fotó: oifarendal.no

Az Arendal menedzsere, Björn-Gunnar Bruun Hansen azt is mondta, hogy a törökök a kapufát is „bezsírozták", hogy segítsék a saját gólszerzésüket.

A klub vezetője elmondta, hogy olyat már tapasztaltak, hogy megdobálták a szélsőiket pénzérmékkel, vagy leköpték őket, de szerinte az különbözteti meg ezt az esetet a korábbiaktól, hogy itt az ellenfelük is segített a szabotázst.

Az Arendal már a meccsen jelezte ezeket a problémákat, az EHF ellenőreinek és a bíróinak, de nem vették őket komolyan, most hivatalos panasszal élnek az európai szövetségnél.

A mérkőzést az Eskisehir nyerte 34-28-ra.

(via Oifararendal)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?