Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bűzbombát tettek egy norvég kézicsapat öltözőjébe

2018.10.08. 10:03 Módosítva: 2018-10-08 10:28:54

A norvég ÖIF Arendal kézilabdacsapata panaszt nyújt be az Európai Kézilabda Szövetségnél, mert török ellenfele elég gusztustalan módszerekkel okozott zavart a hétvégén a Challenge-kupában.

A norvégok a Selka Eskisehirrel játszottak, de már a meccs előtt megnehezítették a dolgukat. Amikor az utolsó taktikai megbeszélésre mentek, zárva találták az öltözőjüket. Később meglett a kulcs, de nem volt benne sok öröm, a norvégok szerint bűzbombát helyeztek el az öltözőben, több játékos és vezető is hányingert kapott.

111
Fotó: oifarendal.no

Az Arendal menedzsere, Björn-Gunnar Bruun Hansen azt is mondta, hogy a törökök a kapufát is „bezsírozták", hogy segítsék a saját gólszerzésüket.

A klub vezetője elmondta, hogy olyat már tapasztaltak, hogy megdobálták a szélsőiket pénzérmékkel, vagy leköpték őket, de szerinte az különbözteti meg ezt az esetet a korábbiaktól, hogy itt az ellenfelük is segített a szabotázst.

Az Arendal már a meccsen jelezte ezeket a problémákat, az EHF ellenőreinek és a bíróinak, de nem vették őket komolyan, most hivatalos panasszal élnek az európai szövetségnél.

A mérkőzést az Eskisehir nyerte 34-28-ra.

(via Oifararendal)

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas