Viola
-5 °C
-2 °C

Bűzbombát tettek egy norvég kézicsapat öltözőjébe

2018.10.08. 10:03 Módosítva: 2018-10-08 10:28:54

A norvég ÖIF Arendal kézilabdacsapata panaszt nyújt be az Európai Kézilabda Szövetségnél, mert török ellenfele elég gusztustalan módszerekkel okozott zavart a hétvégén a Challenge-kupában.

A norvégok a Selka Eskisehirrel játszottak, de már a meccs előtt megnehezítették a dolgukat. Amikor az utolsó taktikai megbeszélésre mentek, zárva találták az öltözőjüket. Később meglett a kulcs, de nem volt benne sok öröm, a norvégok szerint bűzbombát helyeztek el az öltözőben, több játékos és vezető is hányingert kapott.

111
Fotó: oifarendal.no

Az Arendal menedzsere, Björn-Gunnar Bruun Hansen azt is mondta, hogy a törökök a kapufát is „bezsírozták", hogy segítsék a saját gólszerzésüket.

A klub vezetője elmondta, hogy olyat már tapasztaltak, hogy megdobálták a szélsőiket pénzérmékkel, vagy leköpték őket, de szerinte az különbözteti meg ezt az esetet a korábbiaktól, hogy itt az ellenfelük is segített a szabotázst.

Az Arendal már a meccsen jelezte ezeket a problémákat, az EHF ellenőreinek és a bíróinak, de nem vették őket komolyan, most hivatalos panasszal élnek az európai szövetségnél.

A mérkőzést az Eskisehir nyerte 34-28-ra.

(via Oifararendal)