Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mikler meccsnyerő védése lett a legjobb a BL-ben

2018.10.08. 12:31

Mikler Roland védését választotta a legszebbnek az európai szövetség a hétvégi kézilabda Bajnokok Ligája fordulóból. A veszprémi kapus mozdulatával meccset nyert.

Ahogy arról az Indexen is beszámoltunk, a fehérorosz Breszt a mérkőzés utolsó másodperceiben heteshez jutott, mert a Veszprém irányítója, Petar Nenadics szabálytalankodott. A Veszprém ekkor 29-28-ra vezetett.

A hetest Darko Djukics lőtte el, a fejmagasságban, a jobb kapufa mellé tartó labdába Mikler belekapott, így kapufára ment a lövés. Mint Mikler később elmondta, számított rá, hogy Djukics a kedvenc lövését választja majd.

A nőknél a Győri Audi ETO KC kapusa, Amadine Leynaud is bekerült a top 5-be egyik megmozdulásával. A második legjobb lett azzal, hogy elugorva, lábbal hárítot a Krim Mercator Ljubljana ellen.

A legjobb góllövől közé a Ferencváros játékosa, Nerea Pena került be, a CSM Bucurestinek eleresztett felső sarkos bombájával lett harmadik.

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas