Reklamált a kapus, beesett a kapujába a labda, de honnan?

2018.11.16. 09:58

A német bajnok Flensburg megszorongatta idegenben a francia PSG-t a kézilabda Bajnokok Ligájában, a hazai csapat csak kétszer vezetett a múlt szombaton, de a legfontosabb pillanatban, a meccs végén náluk volt az előny. (29-28)

A PSG ezek után úgy ment a visszavágóra, hogy nem árt egy kis erődemonstráció.

A Flensburg ki is kapott, és mindössze 20 gólt lőtt, míg a PSG-nek így 27 is elég volt a győzelemhez.

Huszoneggyel sem mentek volna sokra, de volt egy olyan góljuk még a meccs elején, ami kifejezetten emlékezetesre sikerült.

Még az olimpiai bajnok és világbajnok francia kapus, a 42 éves Thierry Omeyer is elmosolyodott rajta, mert ilyet még valószínűleg nem látott, nem tapasztalt.

A Sport TV-től kapott felvételen rekonstruálhatjuk, mi történt.

A beállós megkapta a labdát, aztán a kapufára pattintott, ahonnan felperdült a labda, de mivel a kapus a bíróval foglalkozott, és nem a labda útjával, valósággal megretten, amikor hallja a pattanást, majd érzékeli, hogy a labda beperdült a kapujába.

Flensburg-PSG

Ahogy a videón is látszik, a gól szabályos volt, a játékvezető persze valamiért belefújt, és érvénytelenítette, a hazai oldalon volt is némi felhördülés, jól látszik a reakciókon.

A bírók vélhetően azt látták, hogy Jensen lábához ér a labda, de mint a visszajátszás tökéletesen mutatja, nem ért hozzá.

A meccs szakkommentátora, Borsos Attila fejtette meg a lényeget, azt hihették a bírók, hogy már kiment a labda, de persze eléggé benézték.

Hogy a második helyezett Pick Szeged tudja-e a lépést tartani a hibátlan PSG-vel, az vasárnap 17 órától derül ki, a dán Skjern lesz a vendégük. Azt a meccset is a Sport TV közvetíti, ahogy a Veszprémét is szombaton 17.30-tól. Sőt, a hétvégén összesen nyolc meccset adnak élőben, ami új rekord, és valamennyi EHF-kupában érdekelt csapat is ott lesz a képernyőn.