Bernát, Felícia
EUR 383,03 Ft
USD 362,30 Ft
8 °C
30 °C

Félig Győrbe költözhet a veszprémi kézicsapat

2019.03.07. 11:03

A 2019-20-as szezonban szinte végig alkalmi vendégségben játszik majd a Telekom Veszprém, hiszen jövőre bontják majd le részben a csapat arénáját, amit 5200 férőhelyesről 8500 fősre bővítenek majd. Emiatt a csapatnak új pálya után kellett néznie, és a tervek szerint a kisebb érdeklődésre számot tartó bajnokikat Veszprémben tartanák,

míg a fontosabb bajnokikat, illetve a Bajnokok Ligája-mérkőzéseket a terv szerint Győrbe vinnék.

Erről már folynak az egyeztetések a győri partnerrel, árulta el Csík Zoltán, a veszprémi csapat vezérigazgatója a Sport TV-nek.

Veszprém Aréna
Veszprém Aréna
Fotó: Google Street View

Csík arról is beszélt a sportcsatornának, hogy reális esélyük van arra, hogy találkozzanak a Szegeddel a Bajnokok Ligája Final Fourjában, amit természetesen segít, hogy a nyolcaddöntőt külön ágon kezdi meg a két magyar csapat.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!