Bernát, Felícia
EUR 384,68 Ft
USD 363,34 Ft
8 °C
30 °C

Tomori Zsuzsa is Siófokra szerződik Győrből

2019.03.21. 13:48

A Győri Audi ETO KC és Tomori Zsuzsanna 2018 februárjában jelentette be, hogy 1+1 éves megállapodást kötöttek 2018. július 1-i kezdettel. Tomori végül úgy döntött, hogy nem akar élni a plusz egyéves opcióval, és más csapathoz igazol - közölte csütörtökön a győri kéziklub.

A Siófok pedig bejelentette, hogy a 152-szeres magyar válogatott náluk folytatja a következő idényben.

A Győri Audi ETO KC színeiben Tomori Zsuzsanna 2015-től kezdve 82 mérkőzésen szerepelt, és 208 gól szerzett bajnoki, Magyar Kupa-, illetve Bajnokok Ligája-mérkőzéseken.

Tomori már a Siófok negyedik új igazolása,

szerdán a Ferencvárostól szerződtették a spanyol válogatott Nerea Penát és a kapus Szikora Melindát, míg a német bajnokságból Hársfalvi Júliát csábítják haza.

Ami a távozókat illeti, az már biztos, hogy a világ- és Európa-bajnok francia Estelle Nze Minko Győrben folytatja, míg a két román válogatott, Denisa Dedu és Gabriela Perianu a CSM Bucuresti játékosa lesz.

A 31 éves Tomori Zsuzsa kiemelte, Győrben egyéves hosszabbítást ajánlottak neki, míg Siófokon hároméves megállapodást írt alá.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!