Tévéműsorban elemezte ki csapata hibáit és erényeit a veszprémi edző

2019.11.26. 10:27

A Bajnokok Ligájában a második helyre előrelépő Telekom Veszprém spanyol edzője, David Davis előadásnak is beillő videóelemzést tartott a Sport1-en.

A lengyel bajnok Kielce volt a magyar bajnok ellenfele, és az első félidőben nem állt össze a mieink védekezése. David bemutatta, miért nem. Nem véletlenül vezettek a lengyelek 15-13-ra.

A második félidőben aztán mindössze 9 gólt kapott a Veszprém, a feljavuló védekezés mellett Sterbik sorra hatástalanította a labdákat, így lett meg az összességében sima, 28-24-es győzelem.

A kedvenc részem, amikor a videón 3:40-nél elmondta, a védekezés mindig folyamatos mozgásból áll, és akkor kezdődik a gond, amikor Tönnesen kiesett a ritmusból.

"A támadás után futunk"

- állapította meg.

Aztán megmutatta azt is, hogy a második félidőben egy átlövés miért csak oda mehetett, ahol már a 40. születésnapját ünneplő Sterbik Árpád várta.

A Veszprém a magyar bajnokságban kedd este a Fradival játszik, a hétvégén pedig megismétlik az előző BL-döntőt a Vardar otthonában. A címvédő szkopjeiek idén nem annyira átütőek, mint tavaly voltak.