Jermaine Spivey PVSK-Panhers kosárcsapatához szerződött

2008.09.08. 18:50

Amint a hétfői sajtótájékoztatón elhangzott: a 189 centiméter magas, irányítóként és bedobóként is bevethető, 36 esztendős játékos egyéves szerződést kötött a klubbal. Jermaine Spivey korábban a Gunaras KC Dombóvár és az Albacomp színeiben is szerepelt, az elmúlt két évben pedig a finn KTP Basket Kotka csapatában játszott.

Tóth Bertalan alpolgármester, a pécsi férfi kosárlabda-szakosztály elnöke bejelentette: mivel lejárt a klub névszponzori szerződése az Expo Centerrel, a csapat az őszi bajnokságot Pécsi VSK-Panthers néven kezdi, de folynak a tárgyalások az új támogatóval, így előfordulhat, hogy szezon közben változik majd meg az együttes neve. (MTI)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás