Szexuális zaklatással vádolják az NBA-sztárt

2009.01.13. 12:45
A New York Knickset erősítő Eddy Curry többször fehér rabszolgának nevezte egykori sofőrjét, fegyvert fogott rá, és meztelenül kérte, hogy érintse meg.

Eddy Curryt, az NBA-s New York Knicks kosárlabdacsapatának centerét saját sofőrje, David Kuchinsky feljelentette szexuális zaklatásért.

Kuchinsky 98 ezer dolláros, csaknem 20 millió forintos kártérítést követel Currytől, akit azzal vádol, hogy fehér rabszolgának nevezte, és előfordult, hogy merő szórakozásból fegyvert fogott rá.

Ezt még talán elviselte volna, de a bírósági papírok szerint Curry a sofőrje - a házas, három gyermekes Kuchinsky - előtt meztelenkedett, és arra biztatta, érintse meg nemiszervét.

A 2001-ben a Chicago által draftolt, 2005 óta a Knickset erősítő játékos paramétereit ismerve (211 cm, 129 kg), ez nem is tűnik viccesnek. Az viszont már különös, hogy Kuchinsky három évet dolgozott nála, és erre a problémára csak azután derült fény, hogy tavaly októberben megszűnt a munkaviszonya.

Alig egy hete Ron Dennist, a McLaren Forma 1-es csapat főnökét volt asszisztense jelentette fel, mert kiderült, azért rúgták ki, mert Dennis melegnek hitte. Dennis 8000 fontot (2,3 millió forintot) ajánlott fel Bolandnak, amennyiben lemond a perről, de a volt alkalmazott nem volt hajlandó erre.