Szerződést hosszabbított legjobbjaival a Sopron női kosárcsapata

2009.03.25. 16:21

A szerződéshosszabbításoknak köszönhetően jövőre is együtt marad az NB I-ben címvédő MKB-Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapatának magja. Az Euroliga jövő hétvégi négyes döntőjébe jutott klub honlapja szerint hatan írtak alá újabb megállapodást.

"A jövőre még szerződéssel rendelkező Honti Kata, Jelena Milovanovic és a 2011-ig szerződött Krivacsevics Tijana mellé újabb kontraktusok kerültek aláírásra - jelentette be szerdán Török Zoltán ügyvezető. - A csapatkapitány Eördögh Edit, valamint Amber Holt, Hadarics Kinga és Semsei Barbara újabb egy évvel hosszabbította meg szerződését, Horti Dóra pedig 2011-ig, újabb két évre írt alá. Ugyancsak örömteli hír, hogy Jelena Milovanovic a már meglévő, és 2010-ig szóló szerződését további egy évvel, 2011-ig hosszabbította meg velünk! A magas szintű szakmai munkáért a jövőben is Székely Norbert és Kellerné Seres Éva felel."

A bajnoki alapszakaszt vasárnap megnyerő és a salamancai Final Fourra hangoló alakulat következő megméretése a hétvégi Magyar Kupa négyes döntő lesz, amelyen házigazdaként lép majd pályára. (MTI)