Bernát, Felícia
EUR 383,02 Ft
USD 362,34 Ft
8 °C
30 °C

Kmézics a pécsi férfi kosarasok új edzője

2009.06.11. 19:42 Módosítva: 2009.06.11. 19:44

Kmézics Zorán lett a bajnoki ezüstérmes és kupagyőztes Pécsi VSK-PANNONPOWER férfi kosárlabdacsapatának új vezetőedzője.

A vezetőség mindenben megállapodott a jelenleg külföldön tartózkodó, 2004-ben a Kaposvárral bajnok szakemberrel - aki az elmúlt idényben a nyíregyházi kispadon ült -, a szerződés aláírására várhatóan június 16-án kerül sor.

"Noha Sztojan Ivkovics távozása nyilvánvalóan hatással lesz a játékoskeretre, nem aggódom a jövőnk miatt - mondta Máté János ügyvezető a kosarinfo.com oldalnak. - Jó szakembert szerződtetünk, és ha mindenki tartja a szavát, anyagilag sem lesz problémánk, mi több, stabilabbak lehetünk, mint eddig. Kmézics Zorán a jövő hét elején visszatér Pécsre, és együtt kezdünk bele a csapat kialakításába, így egyelőre csak annyit tudok mondani, jó esély mutatkozik rá, hogy Czigler László és Hosszú Gergely a jövőben is nálunk kosarazzon."

Ivkovics múlt héten szerződött Kecskemétre, ahol szakmai igazgatóként tevékenykedik majd.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek