Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lengyel ellenfelek a női kosár Euroligában

2009.11.03. 11:48

A MiZo Pécs 2010 és az MKB-Euroleasing Sopron egyaránt lengyel ellenféllel néz farkasszemet, a címvédő Szpartak Moszkva viszont tulajdonosának hétfői meggyilkolása miatt nem lép pályára a Szeviép-Szeged csarnokában szerdán a női kosárlabda Euroliga második fordulójában.

A B csoportban az olasz Schio ellen 55-58-as hazai fiaskóval kezdő gárda a Krakówhoz látogat, amely nem kis bravúrt hajtott végre a nyitókörben azzal, hogy győzött a legutóbb – a Final Four házigazdájaként – ezüstérmes Salamanca otthonában. A krakkóiakat éppen a spanyol élcsapattól érkezett Jose Ignacio Hernandez irányítja.

Az előző idényben negyedik Sopron könnyebb helyzetből várja a folytatást, ugyanis múlt szerdán 74-63-ra verte a szlovák Kosicét. A Sopronba látogató, újonc Gorzow eddig remekül helytállt a lengyel bajnokságban, ugyanis mind a hét meccsét megnyerte. Székely Norbert vezetőedző gondjait a hangszálgyulladása mellett az is fokozza, hogy Jelena Milovanovicsot hétfőn vírusfertőzéssel kórházba szállították, és benn is tartották kezelésre.

Az Euroliga 2. fordulójának magyar műsora, szerda:

C csoport: MKB-Euroleasing Sopron - Gorzow (lengyel) 19:00

B csoport: Kraków (lengyel)-MiZo Pécs 2010 19:30

D csoport: Szeviép-Szeged - Szpartak Moszkva (orosz) elhalasztva