Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kikapott a Sopron a kosárlabda Euroligában

2009.11.11. 21:59

Elszenvedte első idénybeli vereségét az MKB-Euroleasing Sopron, miután szerdán 26 ponttal kikapott a francia Bourges vendégeként a női kosárlabda Euroliga harmadik fordulójában.

Az eddig hibátlan soproniak kellemes emlékekkel érkezte Bourges csarnokába, ugyanis a tavaszi negyeddöntőben épp a franciák búcsúztatásával jutottak be a salamancai Final Fourba. Székely Norbert tanítványai - akik közül hiányzott a kézműtéten átesett Jelena Milovanovic - 8-8-ig tartották a lépést a hazaiakkal, majd 16-8-ról is felzárkóztak. A második negyed egyértelműen a háromszoros Euroliga-bajnok házigazdáké lett, ekkor a magyar bajnok csak 11 pontra volt képes. A nagyszünetben 42-25 volt az állás.

Fordulás után a bourges-iak biztosan tartották a legalább 15 pont körüli különbséget, a vendégeknél csak az amerikai Amber Holt és a szerb Maja Miljkovic nyújtott kiemelkedő teljesítményt. A francia gárda egyre jobban elhúzott, s végül a vártnál simább győzelmet aratott az idény során először botló soproniak ellen. A 2/1-es mérlegnél tartó MKB-Euroleasing egy hét múlva a spanyol Rivas Ecopolist fogadja.

Eredmény, 3. forduló, C csoport:
Bourges (francia) - MKB-Euroleasing Sopron 82-56 (16-14, 26-11, 18-11, 22-20)
A magyar csapat legjobb dobói: Holt 13, Miljkovic 13, Krivacsevics 12

csütörtökön:
B csoport:
MiZo Pécs 2010-Salamanca (spanyol) 18 ó
D csoport:
Gdynia (lengyel) - Szeviép-Szeged 18:30 ó