Zsákolási kísérletből csigolyatörés

2009.12.07. 10:52
Evan Turner, az Ohio State egyetemistája egy zsákolási kísérletből szerencsétlenül ért földet. Az NCAA egyik sztárja már jobban van, csak két hónapot kell kihagynia a félelmetes esés után.

Az amerikai főiskolai kosárlabda bajnokság egyik legjobb játékosa, Evan Turner egy zsákolási kísérlet után olyan szerencsétlenül ért földet, hogy két csigolyája is eltört. Turner elrontotta a zsákolást, elveszítette az egyensúlyát a levegőben, megpróbált megkapaszkodni a gyűrűben, de nem sikerült, hatalmasat esett a hátára.

Az Ohio State University legjobb dobója az egész egyetemi bajnokság egyik legjobb játékosa, mondta róla edzője az Eastern Michigan elleni meccs után, amelyen a szerencsétlen baleset történt. A Buckeyes a 20 pontot átlagoló Turner nélkül is alaposan elverte a Michigant, 111-60 lett a vége.

A csapat honlapján megjelent a hír, hogy a sérülés súlyos, de nem veszélyezteti a sportoló karrierjét, 2 hónap múlva újra játszhat, ha a rehabilitáció teljes sikerrel zárul. Vizsgálatok után még aznap hazaengedték a kórházból.