Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szerdán helyezik örök nyugalomra Horváth Zoltánt

2010.01.02. 12:55

Szerdán Sopronban helyezik örök nyugalomra a hétfőn autóbalesetben elhunyt Horváth Zoltánt, a Falco-Szova KC Szombathely válogatott kosárlabdázóját. A klub honlapjának tájékoztatása szerint január 6-án fél tizenkettőkor, a soproni Szent Mihály temetőben kerül sor a válogatott center gyászszertartására. A vasi szurkolók buszt indítanak a hűség városába, és útközben megállnak majd a tragédia helyszínén, ahol gyertyagyújtással emlékeznek a Cecének becézett játékosra.
Horváth Zoltán hétfőn reggel személyautójával Sopronból Szombathelyre tartott, amikor Tömörd és Vasasszonyfa között a jeges úton megcsúszott, elveszítette uralmát járműve felett, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és ott összeütközött a szemből érkező teherautóval. A kosaras a kórházban halt bele sérüléseibe.