Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Visszalépett a Debrecen a férfi kosárlabda élvonaltól

2010.03.07. 11:36

Bár a héten megpróbálkozott a folytatással, anyagi problémák miatt mégis visszalépett a férfi kosárlabda élvonal további küzdelmeitől a Debreceni EKE. A klub múlt szerdán jelentette be, hogy az NB I.-es A csoport mellett az U20-as bajnokságot sem fejezi be, majd hétfőn a klubtagok egy része jelezte: nem ért egyet a visszalépéssel, és meg kell próbálni az élvonalbeli tagság megtartását, és a szezon befejezését.

"A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének férfi tagozatával való többszöri egyeztetés után nyilvánvalóvá vált, hogy bizonyos okok miatt ez mégsem lehetséges - olvasható az egyesület honlapján. - A tagozat tehát nem engedte meg számunkra a folytatást. Ezzel a nyilatkozattal a DEKE vezetősége véget kíván vetni a további találgatásoknak is. Amit lehetett, megpróbáltunk annak érdekében, hogy folytathassuk a legfelső osztályban a szereplést, de sajnos erőfeszítéseinket nem követte siker."

A 19 forduló során mindössze egyszer győztes hajdúsági egyesület az NB I-es B csoportban és a többi korosztályos bajnokságban folytatja szereplését, az élvonalban pedig a hátralévő ellenfelek automatikusan 20-0-ás eredménnyel kapják meg a két pontot.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek