Jack Nicholson kiakadt a Lakers-meccsen

2010.05.06. 11:02
Az NBA rájátszásának második körében csak a Boston nyert idegenben, a többi párharcban a hazai csapatok vezetnek. A Lakers csarnokának első sorában Jack Nicholson vezérszurkoló csinálta a show-t.

Keleten meglepetés nélkül folyik a rájátszás, az első négy kiemelt játssza az elődöntőket, köztük a Cleveland-Boston csúcsrangadóval, nyugaton viszont két alacsonyabban rangsorolt csapat is ott van az elődöntőben, igaz, mindkettő 0-2-re áll.

A reménytelen Dallast kiütő San Antonio kétszer is közel tudott maradni a Phoenix-hez, és a Utah is helytállt eddigi két meccsén Los Angelesben. A címvédő végig vezetett a második hazai meccsen, de teljesen leszakítania nem sikerült a szívós Utah-t, talán emiatt gurult be a Lakers-vezérszurkoló Jack Nicholson is, aki egy könyöklést kért számon a játékvezetőkön.

Keleten a tavalyi döntős Orlando laposra verte az Atlantát, 43 ponttal ritkán nyernek a rájátszásban, de még az alapszakaszban sem gyakori. A Cavs-Celtics rangadó 1-1-re áll, de a Cleveland nem is pályaelőnye elbukása miatt lehet bajban, hanem vezére, LeBron James könyöksérülése, és a rá összpontosított brutális bostoni védekezés miatt aggódhat.

NBA, rájátszás, második kör

Keleti konferencia:
Cleveland Cavaliers-Boston Celtics 1-1, Orlando Magic-Atlanta Hawks 1-0
Nyugati konferencia:
LA Lakers-Utah Jazz 2-0, Phoenix Suns-San Antonio Spurs 2-0

Csütörtökön a Magic-Hawks, szombaton a Suns-Spurs és a Celtics-Cavs párharc folytatódik San Antonióban, illetve Bostonban. Szombaton a Lakers és a Jazz összecsapása költözik át Utah államba.