A női kosaras-válogatott kikapott Szerbiától

2010.07.09. 15:14

A csütörtök esti győzelem után pénteken kikapott Szerbia csapatától az augusztusi Európa-bajnoki selejtezőre készülő női kosárlabda-válogatott a bajai barátságos találkozón.

Magyarország-Szerbia 78-85 (26-16, 17-32, 19-13, 16-24)

A legjobb magyar dobók: Krivacsevics 19, Vida 13/9

A csapat tájékoztatása szerint a válogatott ezúttal kisebb sérülések miatt nélkülözte Fegyverneky Zsófiát, Szlimák Hajnalkát és Horti Dórát, ennek ellenére sokáig a magyar együttes uralta a mérkőzést. A jól sikerült első negyedet követően ugyan a szerbek domináltak a második szakaszban, a fordulás után azonban Székely Norbert csapata újra jól játszott, s a vendégek az utolsó periódusban csikarták ki a győzelmet.

A szakvezető az MTI-nek elmondta, hogy remekül küzdött csapata, melynek számára nagyon fontos volt ez a két mérkőzés, még úgy is, hogy a rivális mindkét találkozón, de különösen a péntekin kifejezetten durván, néha egyenesen brutálisan játszott. A válogatott a jövő héten Szombathelyen folytatja a felkészülést a selejtező sorozatra.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét