Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nemzetközi résztvevők a 19. streetball-sorozaton

2011.05.04. 11:50

Idén 19-edszer rendezik meg az OTP Junior-adidas streetball kosárlabda versenysorozatot, melynek budapesti záróeseményén immár külföldi csapatok is részt vehetnek. A nyolc állomásból álló turné szerdai sajtótájékoztatóján Kucsera József főszervező elmondta, hogy a Városligeti Műjégpályán sorra kerülő Főgáz Budapest Openre a környező országokból is várnak jelentkezőket.

„Tavaly összesen közel ezer csapat, a dobóversenyeken több mint 2500 fő és mintegy 30 ezer látogató tisztelte meg a rendezvényünket” - jelentette ki a szervezőbizottság vezetője, hozzátéve: a zsákolóverseny győztese egy 300 ezer forinttal feltöltött OTP Junior kártyát kap.

A streetball-sorozat - melynek fővédnöke Tarlós István főpolgármester - május 28-án Kőbányán kezdődik, és szeptember 24-én fejeződik be. Jelentkezni a www.streetballnet.hu oldalon lehet, a nevezési díj 12 ezer forint.

A streetball idei állomásai

május 28., Kőbánya

június 18., Szekszárd

július 3., Békéscsaba

július 23., Zánka

augusztus 27., Körmend

szeptember 3., Debrecen

szeptember 10., Paks

szeptember 24., Városligeti Műjégpálya