Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Középiskolásoknak hirdet versenyt a magyar kosárszövetség

2011.05.05. 08:43

Egyszerűen kosarazz jelszóval nagyszabású versenyt hirdetett középiskolások számára a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ).

Az MKOSZ szerdai tájékoztatása szerint jövő szombaton mintegy 1500 diák pattogtathat az ország nagyobb városaiban, a B33 szabályai szerint. Nevezési díj nincs, a feltétel csak annyi, hogy a csapattagok egy tanintézményből kerüljenek ki. Egy-egy iskolából több együttes is jelentkezhet a www.kosarsport.hu/b33 oldalon.

A megyei legjobbak - külön leány és fiú kategóriában - június 4-5-én Sopronban értékes nyereményekért mérhetik össze a tudásukat, és a helyszínen szurkolhatnak a női válogatottnak az Európa-bajnoki pótselejtező-meccseken. A B33 a kosárlabda legfiatalabb szakága, a nemzetközi szövetség által kidolgozott 3-3 elleni játék félpályán, 2x5 perces mérkőzésidővel, bírói közreműködéssel, 10 mp-es támadóidővel. Amelyik csapat előbb eléri a 33 pontot - akár a rendes játékidő lejárta előtt is -, megnyeri a találkozót.