Herman
3 °C
21 °C
Index - In English In English Eng

Szétszéledhet a teljes pécsi kosaras csapat

2011.05.19. 23:02

A Pécs 2010 női kosárlabdacsapata teljesen új konstrukcióban működhet, ha a városvezetés úgy dönt - közölte csütörtökön a pécsma.hu internetes hírportál.

Az utóbbi időszak - bár az együttes a bajnokságban és a kupában is ezüstérmes lett - különösen nehéz volt, a hírek az elmúlt fél évben elmaradt vagy csúszó fizetésekről, anyagi problémákról, kisebb-nagyobb botrányokról, eligazolásokról szóltak.

Az internetes újság emlékeztet arra, hogy a héten Fegyverneky Zsófia, majd a szerb származású, de a közelmúltban magyar állampolgárságot kapott Krnjics Szara döntött úgy, hogy a bizonytalanságok és az elmaradt fizetés miatt a pécsi csapat legfőbb riválisához, a Sopronhoz igazol, és Nagy-Bujdosó Nóra is közölte, nem Pécsett folytatja. Nem kizárt az sem, hogy beavatkozás híján rövid időn belül a teljes jelenlegi gárda szétszéled.

Csizi Péter (Fidesz), Pécs alpolgármestere a pécsma.hu-nak elmondta: a tájékoztatást és a kapott információkat megismerve dönt majd az önkormányzat arról, hogy részükről milyen jövőt szánnak a pécsi női kosárlabdának.

Leszögezte azonban: Pécs számára az egyik fő prioritás a női kosárlabdacsapat.