Szabolcs
20 °C
35 °C

Ivkovic lemond 900 ezer forintos fizetéséről

2011.12.22. 23:09

Az őt ért támadások miatt január 1-jétől a tavaszi szezon végéig lemond 900 ezer forintos havi fizetéséről, és társadalmi munkában folytatja az együttes felkészítését Stojan Ivkovic, az NB I.-es Kecskeméti KSE férfi kosárlabdacsapatának szakmai igazgatója. Ezt a horvát szakember csütörtöki sajtótájékoztatóján jelentette be. Hangsúlyozta: kitölti a szerződését és az idény végéig Kecskeméten marad. Emlékeztetett arra, hogy sosem hagyott ott szezon közben csapatot.

"Lakást vásároltam Kecskeméten, nem akarok elköltözni, mert a  családom megszerette a várost, itt született egy fiam, a nagyobbik pedig nagyon szeret a Református Általános Iskolába járni."

Ivkovic határozottan cáfolta az Élet és Irodalom című lapban megjelent állítást, mely szerint 6600 eurós fizetése volt. Bemutatta azt a banki bizonylatot, mely a 900 ezer forintról szóló havi fizetések átutalásait tartalmazta. Hangsúlyozta: az ellene indított, alaptalan támadásokból elege van. Emlékeztetett arra: két és fél évvel ezelőtt szerződött Kecskemétre azért, hogy pár év alatt egy igazán jelentős kosárlabda bázist hozzon létre.

"Az U20-as csapat magyar bajnok lett, az U18-as a Keleti csoport bajnoka, míg a B ligában a 3. helyen áll a csapat, valamint irányításom alatt eddig mindkétszer az első nyolcban végzett az NB I.-es gárda" - tette hozzá. A csapat két válogatott játékosa, Wittmann Krisztián és Csorvási Milán is részt vett a sajtótájékoztatón, és egybehangzóan állították: a városi pletykákkal ellentétben a fizetésüket mindig megkapták, nincs elmaradása az egyesületnek.