Szörnyű lett az év zsákolása

2012.01.31. 16:53

Tegyük le a labdát, ne pattogtassunk tovább, mert megvan az év zsákolása. A tavalyi zsákolóversenyt egy autó átugrásával nyerte Blake Griffin, a Los Angeles Clippers játékosa könnyedén zúzta szét Kendrick Perkinst. Lebron James azon nyomban Twitteren kijelentette, hogy megvan az év zsákja, ő már csak második, pedig épp pár napja számoltunk be róla, hogyJames egy 180 centis játékost ugrott át, hogy zsákolhasson.

2010. november 20-án a New York Knicks ellen szinte ugyanezt a zsákolást megcsinálta Griffin ugyanabból a felső 2:2-ből. De a mostani még annál is durvább volt.

A 208 centi és 122 kilós Kendrick Perkins 2008-ban bajnokságot nyert a Boston Celtics csapatával, nem rossz védőjátékos, emelkedett is, de ezzel csak azt érte el, hogy a következő hetek kosaras újságjainak poszterein lesz rajta.

A Los Angeles Clippers otthon fogadta a liga jelenleg legjobb helyen álló csapatát, a Kevin Duranttal felálló Oklahoma City Thundert, és 112-100-re megverték őket. Griffin végül 22 pontot dobott. Az Oklahoma 16-4-es mutatójával vezeti a ligát, a Clippers a nyári nagybevásárlás után, amikor az NBA komisszárjának segítségével megszerezték Chris Pault, kezdenek összeállni, hogy igazi bajnokesélyesekké váljanak.