16:00, December 05.
Japán 0
Horvátország 0
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05.
Brazília 0
Koreai Köztársaság 0

Hanga Ádám hat pontot dobott a Valenciának

2012.03.18. 19:03

A Manresát erősítő Hanga Ádám 6 pontot szerzett a vendég Valencia ellen a spanyol kosárlabda-bajnokság szombati játéknapján. A válogatott magyar légiós - akit a tavalyi NBA-amatőrbörzén kiválasztott a San Antonio Spurs - a liga honlapja szerint 19 perc alatt három gólpasszt is adott a mérkőzésen, amelyet a Manresa 89-68-ra elvesztett.

„A következő hetekben a tabellán előttünk lévő csapatokkal játszunk, a Valencia elleni rossz játék ezért is fájó duplán” - nyilatkozta az MTI-nek Hanga. "Amennyiben jól vesszük az akadályokat, bekerülhetünk a rájátszásba, úgy számolom, hogy ez április közepéig eldőlhet. Tegnap este sok hibával játszottunk. Eladtam hat labdát, ami nagyon sok! A betöréseim után nem találtam meg jó ütemben a srácokat a labdával. Sok játékot hívtak rám, ami megint csak pozitívum. Ezeket kell jobban kihasználnom. Ezenkívül örülök, hogy lassan minden meccsen tudok értékesíteni már egy hárompontost is."

A Manresa jelenleg a 11. helyen áll a 18 csapatos spanyol bajnokságban, amely Európa legerősebb pontvadászatának számít.  • Tippek
  • Hírek