11:00, November 26.
Tunézia 0
Ausztrália 1
al-Dzsanúb Stadion D csoport
14:00, November 26.
Lengyelország 2
Szaúd-Arábia 0
Education City Stadion C csoport
17:00, November 26. ÉLŐ
Franciaország 0
Dánia 0
974 Stadion D csoport
20:00, November 26.
Argentína 0
Mexikó 0

Hanga megint könyörtelenül zsákolt

2012.05.03. 13:53

Hanga Ádám Murcia elleni akciója a liga honlapjára is felkerült a legszebb jelenetek közé a spanyol kosárlabda-bajnokságban.

Az alapszakasz utolsó előtt mérkőzésén a Murcia 78-60-ra legyőzte Hanga csapatát, a Manrésát. A magyar huszonkét percet játszott, két zsákolásból négy pontot szerzett. A negyedik negyedben oldalról tört be, ballal vezette a labdát, majd jobba átvéve, magasan leugorva a védőjét, a spanyolok szerint is könyörtelenül húzott gyűrűbe.

Hanga korábban a Caja Laboral ellen is szerzett pontot brutális zsákolással, azt a spanyolok a hét legszebb jelenetének választották.

„Mire pályára léptünk a Murcia ellen, túl voltunk egy repülésen és buszúton is. Érződött a fáradtság a lábakban, ami igazán a harmadik negyedben jött ki. Ellenfelünk átgázolt rajtunk abban a periódusban. Kezdőként léptem ismét pályára, bár a dobások most nem nagyon mentek. Úgy érzem azért a mezőnyben voltak jobb momentumaim. Az alapszakasz utolsó fordulójában a Barcelonát fogadjuk hazai pályán vasárnap" - nyilatkozta Hanga.

A Manresa a 18 csapatos bajnokság 12. helyén áll.  • Hírek
  • Bankszámla