Bejutottak a brit Csillag születik élő adásába a magyar kosárakrobaták

2012.05.07. 21:58

A Face Team akrobatikus kosárlabdázói április közepén léptek fel a Britain's Got Talent című tehetségkutatóban, ahonnan a zsűrit lenyűgözve továbbjutottak. A hétvégén kiderült, még egy körrel továbbmentek, csütörtökön már élő adásban középdöntőznek és próbálnak bejutni a május 12-i döntőbe.

Zippenfénig Gábor, a csapat menedzsere nem árulta el, mi lesz a műsorukban, csak annyit mondott, még több akrobatikus elemmel készülnek. Két műsorszámot is gyakorolnak, mert ha bejutnak a döntőbe, már nem lesz idejük újat kitalálni.

A középdöntőbe 44 produkció jutott be, ők öt napon keresztül versenyeznek. A Face Team május 10-én szerepel a műsorban, a magyar idő szerint este kilenckor kezdődő show-ban nyolc versenytársuk lesz. A május 12-i döntőbe ketten mehetnek innen.

A Face Team Magyarországon rakta össze a másfél perces műsort, minden nap edzenek, kétszer a londoni stúdióban is próbálhattak.

Ha nem döntőznek, az sem lesz kudarc, Zippenfénig már azt is nagy dolognak tartja, hogy a több mint 60 ezer nevező közül ilyen messzire eljutottak.