Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Az új Jordan 14, már úgy tolja, mint a régi

2013.04.23. 09:48

Seventh Woods még csak most kezdte a középiskolát, de máris az amerikai kosárlabda egyik legnagyobb tehetségének tartják. A 14 éves irányító látványosan zsákol és blokkol, ha kell, a palánk mögül is bedobja a labdát, szemmel látható, hogy korosztályához képest más szinten játszik. Erősebb, magasabb is.

A dél-karolinai Hammond középiskola játékosának csak 2016-ban kell döntenie, hogy melyik egyetemen akarja folytatni tanulmányait és a kosárlabdát, de a North Carolina már márciusban érdeklődött a tehetség iránt. Erre az egyetemre járt korábban a Chicago Bulls legendás játékosa, Michael Jordan is, ráadásul hozzá hasonlóan Woods is 23-as mezben játszik.

De nem ez az egyetlen hasonlóság, az egész srác olyan, mint ha minden idők legjobbját látnánk megfiatalodva. Elképesztően hasonlít rá a felépítése, a mozgása, mindene.

A 185 centiméter magas Woods bekerült a 2013-14-es U16-os amerikai válogatott bő keretébe is. Valószínűleg hallunk még róla.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?