Michael Jordan 50 évesen is bezsákolja

2013.08.12. 10:20

Idén is megrendezték a Michael Jordan Flight School kosártábort Kaliforniában, ahol a fiatal táborozók az NBA-legendától is elleshetnek néhány dolgot. Az ötvenéves Michael Jordan most például megmutatta, a zsákolás még mindig nem jelent neki problémát.

A tábor szervezői vasárnap este Twitter-oldalukra töltötték fel a képet, melyen minden idők legjobbja farmerban húzza be a labdát könnyedén, miközben az egyik fiatal üldözi.

Később jött egy videó is, ezen Jordan már kosarazáshoz beöltözve is zsákol egyet, a gyerekek rögtön megőrültek a mutatványtól. Elég csak megnézni a képen a kissrác arcát, mennyire tetszett neki.

Michael Jordan dunks at age 50 at mjfs

Az NBA-ben hatszoros bajnok Jordan már jó ideje nem aktív, igaz nemrég felmerült, hogy ötvenévesen visszatér a pályára. Akkor több NBA-játékos is azt mondta, simán el tudja képzelni, hogy fel tudná venni a versenyt a maiakkal.

Amikor a szupersztár az 1998-as lockout és a klasszikus Chicago Bulls szétesése miatt másodjára is abbahagyta a kosarazást, azt mondta: „99 százalék, hogy végleg visszavonultam, habár még mindig ott van az az egy százalék."