Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rodman ivott, mielőtt ordibált a CNN-en

2014.01.09. 11:46

Az észak-koreai kosármérkőzést összehozó Dennis Rodman elnézést kért keddi CNN-es kirohanása miatt. A tévéinterjúban magából kivetkőzve ordibált a csatorna riporterével, miután szóba került az ázsiai országban bebörtönzött amerikai misszionárius, Kenneth Bae.  

„Először is szeretnék bocsánatot kérni Kenneth Bae családjától. Elnézést kérek a csapattársaimtól, a menedzsmenttől és Chris Cuomótól, a CNN riporterétől" - olvasható a korábbi NBA-sztár közleménye. Hozzátette, sok embert kellemetlen helyzetbe hozott nyilatkozatával, oda kell figyelnie, ha politikai témában szólal fel. 

Az interjúban az ötvenkét éves volt sztár indulatosan, ujjal a kamerába mutogatva beszélt, és arról faggatta Cuomót, van-e fogalma arról, hogy Bae mit csinált Észak-Koreában. Erre azonban ő maga sem válaszolt.

Rodman szerint a CNN-es interjú alatt nagyon feszült volt. „Több csapattársam is lemondta a részvételt a családjuk és üzleti érdekeltségeik nyomására, a kosárlabda-diplomácia szétesőben volt". 

Megmagyarázta azt is, miért viselkedett annyira felindultan az interjú alatt. „Ittam. Ez nem mentség, de a beszélgetés idejére már nagyon feldúlt voltam" - magyarázta. 

Az észak-koreai diktátor, Kim Dzsongun születésnapjára szervezett meccset szerdán játszották le a korábbi NBA-sek, Rodman a boldog születésnapot kezdetű dalt is elénekelte a kezdés előtt.