Olivér
4 °C
8 °C

Rodman elvonókúrára küldték

2014.01.19. 09:12 Módosítva: 2014-01-19 09:14:57

Dennis már egy hete a rehabon van, nagyon büszke vagyok rá – mondta a korábbi kosárlabdasztárról ügynöke, Darren Price. Elmondása szerint Rodman szerda óta egy alkoholelvonó programban vesz részt, ami nagyjából egy hónapig tart majd.

A közelmúltban nagy botrányokat kavart az egykori játékos: észak-koreai útja után arról beszélt – azaz inkább ordibált – a CNN hírtévének, hogy az ott bebörtönzött amerikai misszionárius maga tehet arról, hogy ilyen helyzetbe került, és ő semmit nem fog tenni kiszabadítása érdekében. Az eset után bocsánatot kért, és arra hivatkozott, hogy nagy nyomás alatt volt, amit ivással próbált semlegesíteni.

Rodman legutóbbi észak-koreai útját – ami arról is nevezetes, hogy az 52 éves, széttetovált kosárlabdázó énekelt is legjobb barátja, Kim Dzsongun születésnapja alkalmából – sokan kritizálták.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?