Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kétszer is kényszerleszállást hajtott végre a szolnoki kosárcsapat gépe

2014.03.13. 10:47

A Szolnoki Olaj kosárlabdacsapata szerda éjjel próbált meg hazarepülni mérkőzése után az észtországi Tartuból, de repülőgépüknek kétszer vissza kellett térni műszaki hiba miatt a repülőtérre. Nem záródtak jól az ajtók.

A bb1.hu portál az észt Tartu Postiitimes-ra hivatkozva azt írta, először a hajtóműnél lévő ajtónál jelentkezett műszaki hiba, így tizenkét perc repülés után kényszerleszállást hajtott végre a repülőgép. A hiba elhárítása után újra felszálltak, de egy másik ajtóval is gond volt, megint landolni kellett a kosárcsapat gépének. A javítás után tankolás és próbakör következett, és végül a hajnali órákban elindultak Magyarországra. Az első kísérlet még este fél 11-kor volt.

Az Eurochallenge Kupában az Olaj a Final Fourért játszik a Tartu Rockkal, a két győzelemig tartó párharc első meccsét elbukta. Csütörtök este Szolnokon egyenlíthet.