Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hanga beosont, aztán kíméletlenül zsákolt

2014.03.24. 16:09

Óriásit játszott a vasárnapi bajnokin Hanga Ádám. A Laboral Kutxa Vitoria kosarasa a spanyol ligában szezoncsúccsal zárt a Cajasol Sevilla ellen, és zsákolása a forduló legszebb jelenetei közé is bekerült.

A Vitoria egy pocsék meccs, – az Euroligában az Olympiakosz nagyon megverte Hangáékat, – után játszott a közvetlen rivális Sevillával. A meccs vártnál is nagyobb fölényt hozott, a Vitoria 101-65-re győzött. A különbség a rájátszásban lehet igazán fontos, a két csapat a hetedik-nyolcadik helyért küzd, és nem mindegy, melyik csapatot kapják majd ellenfélként.

Hanga Ádám 21 percet kapott a mérkőzésen, 13 pontot dobott, ez egyben szezoncsúcsa is, valamint szedett három lepattantó, adott két gólpasszt és volt egy blokkja is.

Zsákolása a liga legszebb hét jelenetei közé is befért. Hanga a sarokból futott be a palánk alá, majd egy jó passzt kapva kiméletlenül bezúzta a labdát a gyűrűbe. (A videón 1:05-től)