Te csak dobd el, én addig ráülök

2014.04.25. 10:21

A péntek hajnali Memphis Grizzlies–Oklahoma City Thunder-mérkőzésen a vendégektől Kendrick Perkins nemcsak lenyomta a hazai Mike Millert, még ki is vonta a forgalomból egy rövid időre.

Mindketten a labdáért mentek, a Thunder 29 éves centere leterítette a grizzliesest, aztán ücsörgött rajta egy kicsit. Miller oldalán pihenve végignézte, mi sül ki az akcióból, miközben ellenfele hiába próbált szabadulni. A hárompontos próbálkozás végül nem lett jó. 

Perkins sitting on Miller Game 3 Playoffs

Az izgalmas mérkőzést végül hosszabbításban nyerte meg a Memphis Grizzlies, hiába dobott a vendégektől Westbrook és Durant is harminc pontot. A győzelemmel a memphisiek 2-1-re vezetnek a négy győzelemig tartó párharcban. 

Húszezres büntetés LeBron lekönyöklöéséért 

Húszezer dolláros  büntetést kapott a charlotte-i Josh McRoberts, aki durván szabálytalankodott LeBron Jamesszel, a címvédő Miami Heat sztárjával szemben a két csapat szerdai rájátszás-mérkőzésén. A találkozóból már csak 50 másodperc volt hátra, amikor a kosárra törő és felugró Jamest McRobertsson szemből leütközte és torkon vágta könyökkel. 

Eredmények:

Rájátszás, főcsoport negyeddöntő, 3. mérkőzések:

    Kelet:

Atlanta Hawks-Indiana Pacers 98-85

Az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2-1 az Atlanta javára.

    Nyugat:

Memphis Grizzlies-Oklahoma City Thunder 98-95, hosszabbítás után

Az állás: 2-1 a Memphis javára    

Golden State Warriors-Los Angeles Clippers 96-98

Az állás: 2-1 a Clippers javára.