Kikapott, de még továbbjuthat a rasszista tulajdonos csapata, a Los Angeles Clippers

2014.05.02. 10:39

A Indiana Pacers és az Oklahoma City Thunder idegenben, a Golden State Warriors hazai pályán győzött, és ezzel mindhárom  3-3-ra egyenlített az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság rájátszásának főcsoport-negyeddöntőiben, írja az MTI.

Az alapszakaszt a Keleti főcsoport első helyén záró Pacers Atlantában játszott 3-2-es hátrányban, és egészen a negyedik negyedig úgy tűnt, elbúcsúzhat az idei rájátszástól. Végül azonban az utolsó negyedet tíz ponttal megnyerte, 95-88-ra győzött a Pacers, a mindent eldöntő hetedik meccs pedig saját pályáján lesz.

Az Oklahoma Citynek szintén idegenben kellett kiharcolnia a hetedik meccshez a győzelmet. A Memphis Grizzlies elleni párharcban eddig nagyon hullámzóan teljesítő Thunder ezúttal remekül játszott, és a 36 pontos Kevin Durant vezetésével simán, 20 ponttal győzött. A hetedik találkozót az Oklahoma City is hazai pályán játszhatja majd.

A Golden State a Los Angeles Clipperst fogadta, és nagy csatában, egy ponttal sikerült nyernie. A negyeddöntő utolsó találkozóját Los Angelesben rendezik, a rasszista klubtulajdonos, Donald Sterling csapata hazai pályán továbbjuthat.

NBA, rájátszás, főcsoport-negyeddöntők, 6. mérkőzések


    Kelet:
Atlanta Hawks-Indiana Pacers 88-95
    Az állás: 3-3

    Nyugat:
Memphis Grizzlies-Oklahoma City Thunder 84-104
    Az állás: 3-3
Golden State Warriors-Los Angeles Clippers 100-99
    Az állás: 3-3